Når der er brug for hjemmehjælp

I vanskelige situationer, hvor ældres tilstand kræver professionel hjælp, er familien tit ude af stand til at yde den, på egen hånd.
Løsningen er ofte plejehjem eller privat hjemmehjælp som blot betyder, at man hyrer en professionel person som står til rådighed dag og nat. Denne person hjælper ofte med pleje, mad, medicin rengøring og indkøb.
Privat hjemmepleje er en god løsning for folk, der gerne vil yde den bedste pleje til deres kære. Hos U.M Service privat hjemmehjælp er vi specialiseret i at udøve personlig hjælp til ældre, hvor de føler sig bedst og tryggest.

Et meget vigtigt ting hos os er sikkerheden og tilfredsheden for vores kunder og deres familier.
Fra kommunen kan man også få hjælp til medicin indtagelse, det er som regl til de borgere som er lidt glemsomme.
Udover det får man hjælp til personlig pleje.

Det omfatter fx. Hjælp til bad, påklædning osv. Man får også hjælp til pleje af sår. Der kommer som regel en sygeplejerske fra hjemmesygeplejen, men der er også meget forskelligt. Der er også social og sundhedsassistenter som også kan lave disse opgaver. Hjemmepleje i Danmark er gratis. Det er selvfølgelig krav at man ikke selv kan udføre de opgaver. Dersværre får de ældre og syge mindre og mindre hjælp hvert år. Der bliver talt meget om denne problematik, men der sker dersværre ikke meget med det.

Det koster Ca. 400kr i timen.

Som regl er det mindst 2 timer pr gang. Nogle opgaver kan man fradrage i skat. Det kan bland andet være rengøring. Det kan man læse meget mere om på skat´s hjemmeside. Man kan få forskellige slags hjælp. Det er alt efter behov. Privat hjemmehjælp plejer at være meget fleksibelt i forhold til den offentlige hjælp.

De kommer altid til den aftalte tids og behandler borgere med meget stor respekt. Hos den kommunale hjemmehjælp kan man kun få hjemmehjælp til at gøre rent på badeværelse, stue, soveværelse, køkkenet og rengøring af gangen. De har maksimum 1 time. Det er aldrig nok. Så hvis man har et stort hus med mange værelser skal man selv sørge for hjælp fra andre firmaer. Rengøring fra kommunen som regl tilbydes 1 gang om måneden. Derfor mange ældre vælger Privat hjemmehjælp som de selv betaler for.

Hvis du søger en pålidelig hjemmehjælp kan vi varmt anbefale U.M. Service – www.um-pleje.dk