For omkring en måneds tid siden udgav vi en artikel hvor vi snakkede om skattesatserne ved handel med kryptovalutaer og aktier. Denne artikel blev modtaget meget godt, og vi har derfor besluttet os for at følge op med endnu en artikel inden for samme univers.

Denne artikels fokus kommer dog til at fokusere på, hvad folk har investeret meget i sidste år, og som de måske kommer til at fortsætte med i fremtiden. Der er så mange ting, man kan vælge imellem, og derfor er artikler som denne meget gode – hvis man ønsker et godt overblik selvfølgelig.

Kryptovaluta: Disse blev handlet mest

Det er selvfølgelig meget nemt at finde ud af, hvad der blev handlet mest på verdensplan. Kigger man på hjemmesider som CoinMarketCap, så kan man se volumen for de forskellige coins på de forskellige børser og summere dem. Det er dog meget interessant at kigge på, hvad danskerne sandsynligvis handlede mest. Data er ikke officielt tilgængeligt, hvorfor disse tal skal tages med et gran salt.

Den mest handlede er nok Ethereum, som kan købes på BuyEthereum.dk. Denne kryptovaluta er nummer to – lige bagved Bitcoin. Den udkom dog i 2015, hvorfor den ikke har så mange år på bagen som den anden kryptovaluta. Mange mener, at Ethereum kommer til at overgå Bitcoin på et tidspunkt, mens andre slet ikke tror på det.

Den anden mest handlede var nok noget i stil med Dogecoin, som er en meme coin. Denne coin blev meget populær på grund af Elon Musk, og det kommer den nok til at være i et stykke tid. Mange seriøse investorer vælger dog ikke at investere i denne, fordi det simpelthen er alt for farligt.

Aktier: Disse blev handlet mest

Hvis man ikke har boet en under en sten, så ved man, at alle har snakket om Tesla og GameStop sidste år, og disse aktier er virkelig steget meget. I alle grupper på Facebook om aktiehandel kunne man finde unge mennesker, der bare ville investere i dem. Man kan derfor sige, at disse blev handlet mest nogle dage.