Når du sjældent til date nummer 2, når du har været ude med en smuk kvinde? Det er ikke nemt at finde kærligheden i dagens Danmark, og mange finder først deres eneste ene sent oppe i årene. Det er ikke længere unormalt, at man er midt i trediverne, før man finder den, man vil dele livet med. Det kan du jo selvfølgelig ikke bruge til meget, hvis du er så klar på at slå dig ned sammen med en kvinde. Her får du 5 tips til, hvordan du bedst muligt sikre date nummer to og forhåbentligt mange flere.

Tal ikke om din ekskæreste eller din mor

Første date tips mænd er: nævn ikke din ekskæreste eller din mor på første date. Det er helt fint at du er mors dreng, men ingen kvinder er interesseret i at høre om din mors og dit forhold på jeres første date. Selvfølgelig kan du nævne hende, men lad samtalen handle og dig og din date. Det samme gælder en ekskæreste. Alle kvinder ved, at der selvfølgelig har været andre kvinder i dit tidligere liv, men dem gider man altså ikke at høre om på den første date. Mangler du ideer til samtaleemner, så finder du masser af inspiration hos ballademageren.dk.

Vær høflig

Det er også en rigtig god ide at være høflig. Undgå at bøvse og prutte under jeres første date. Ja tro det eller lad være men det er der faktisk nogen der gør. Vil du være ekstra galant, så hold døren for hende og træk stolen ud, når hun skal sætte sig. Men mærk efter på stemningen, for det er ikke alle kvinder, der er vilde med mænd, der er alt for høflige – så mærk efter og find en god balance.

Vær opmærksom på både at lytte til kvinden og fortælle om dig selv

Når du er på første date med en kvinde, så er det vigtigt at du både er god til at lytte til hvad hun fortæller og at du husker at fortælle om dig selv. Det er ikke fedt at være den der skal holde samtalen i gang (det synes kvinder som oftest heller ikke) så husk også at byd ind med noget. Det er irriterende at skulle trække svar og informationer ud af nogen.

Hvis du inviterer ud så betaler du også regningen

Er det dig der inviterer hende ud? Så er det også dig der har regningen – til gengæld bestemmer du også hvor i skal hen.

Husk hun formentlig også er nervøs

Det er helt normalt at være nervøs på første date (og anden og tredje) hvis man virkelig synes om den person man skal ud med. Husk på at du gerne må være nervøs! Lad vær med at slå dig selv oveni hovedet på grund af det og husk også, at der er stor chance for, at din date er lige så nervøs. Nervøsitet kan dog godt gå hen og være en generende faktor på en date. Så prøv så vidt muligt at slappe af, læn dig tilbage og drik en stor øl.