Printerkøb – hvad skal man overveje?

Printere er stadig populære og de fleste ser det, som en nødvendighed for mange mennesker. Inden du køber en printer, er der dog et par ting, du bør overveje.

Den første ting at tænke på er, hvilken type printer du har brug for. Der er mange forskellige typer printere på markedet, og hver har sit eget sæt funktioner. For eksempel er nogle printere designet til hjemmebrug, mens andre er designet til kontorbrug.

En anden ting at overveje er prisen på printeren. Printere kan variere i pris fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner. Du skal beslutte, hvor meget du er villig til at bruge på en printer.

Til sidst skal du beslutte, hvilke funktioner du har brug for i en printer. Nogle printere kommer med funktioner som fax og scanning, mens andre ikke gør. Du skal beslutte, hvilke funktioner der er vigtige for dig, og hvilke du kan leve uden.

Funktioner som du skal kigge efter:

  • Scan
  • WiFi
  • Farve
  • A4
  • A3
  • Antal udskrifter pr. måned.

Kig også efter hvad du har behov for. Det kan godt være du vil have scan, men hvor tit bruger du det? Det samme med farveudskrifter, kan du måske nøjes med sort/hvid?

Hvilken model printer anbefaler I?

Der er mange forskellige modeller af printere på markedet i dag, og det kan derfor være svært at vælge den rigtige model. Vi anbefaler, at du tager et kig på nogle af de populære modeller, før du træffer en endelig beslutning. Du kan finde en oversigt over nogle af de bedste printere på markedet på nettet.

Man kan ikke anbefale en bestemt printer, da alle har forskellige behov for forskellige ting.

Hvilken type printer passer bedst til mit behov?

Der er mange forskellige typer printere på markedet, og det kan være svært at vælge den rette. Først og fremmest skal du overveje, hvilket formål din printer skal tjene. Er du på udkig efter en printer til at udskrive hjemmeopgaver og dokumenter, eller har du brug for en professionel printer til at udskrive plakater og fotografier?

Når du har besluttet, hvad din printer skal bruges til, kan du begynde at undersøge de forskellige typer på markedet. Der er f.eks. laserprintere og blækprintere.

Laserprintere er ofte dyrere end blækprintere, men de udskriver hurtigere og har en bedre kvalitet. Inkjetprintere er bedre egnede til fotografier og andre grafiske opgaver.

De fleste private har en blækprinter (inkjet), mens firmaet bruger laserprinter.

Skriver du ikke så tit ud på din printer, så kan det være en fordel at købe en blækprinter med kun 2 printerpatroner. Skulle dit skrivehoved tørre ud, så køber du bare nye printerpatroner, da printeren med 2 printerpatroner har skrivehoved på printerpatronerne.

https://www.tonerland.dk/