Hvis du leder efter en ny måde at nyde snus uden tobak på, så bør du tjekke Ace ud. De tilbyder en række forskellige smagsvarianter, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Fra klassisk mint og citrus til eventyrlige cosmic og guarana chili boost, de har noget for enhver smag. Lad os udforske deres unikke smagsvarianter!

Ace X Cool Mint

Denne smag er den perfekte kombination af kølig mynte med et strejf af sødme, der vil efterlade dig forfrisket. Smagen er mild nok til at kunne nydes hele dagen, hvilket gør den til et ideelt valg for dem, der kan lide at holde tingene lette og bløde. 

Ace Citrus

Denne smag kombinerer subtile citrusnoter med en forfriskende mentolfinish. Den har en let bitter eftersmag, der passer perfekt til friskheden af citrus-tonerne. Denne smag er perfekt til dem, der kan lide noget lidt mere intenst end mint, men heller ikke for overvældende. 

Ace Eucalyptus

Denne smag tilbyder en jordnær balance mellem urteeukalyptus og den søde smag af mynte. Den er ikke så stærk som andre mentolsmagsvarianter, hvilket gør den til et ideelt valg for dem, der ikke ønsker noget for overvældende eller for sødt. Den har også antydninger af pebermynte, som giver den en ekstra dybde og kompleksitet i smagen. 

Ace Cool Mint

Med sin blanding af kølende mentol og sød mynte giver Ace Cool Mint den helt rigtige mængde forfriskning uden at være for overvældende eller sød. Smagen er mild nok til at blive nydt hele dagen, men giver stadig et dejligt skud energi, når der er mest brug for det!

Ace Extreme Cool

Hvis du leder efter noget ekstra køligt og forfriskende, så er dette smagen for dig! Med sit intense mentolkick kombineret med noter af spearmint er denne smag sikker på at give maksimal forfriskning i hvert pust!

Ace X Guarana Chili Boost

For dem, der kan lide deres snus med lidt varme, er denne snus sikker på at behage! Ved at kombinere krydret guarana og chilipeber med et strejf af sød mango, har denne smag noget af et punch! Plus, den indeholder guaranaekstrakt, som hjælper med at øge dit energiniveau, så du kan holde dig energisk hele dagen lang!

Ace tilbyder en række lækre og unikke smagsvarianter, hvis du er på udkig efter snus uden tobak. Uanset om du er på udkig efter forfriskende mint eller noget mere eksotisk som cosmic eller guarana chili boost, er der noget her for alle! Så hvorfor ikke give dem alle en chance? Du ved aldrig, hvilken der vil blive dit nye yndlingssnusprodukt!