Solfilmen sænker varmen der kommer gennem ruderne når solen skinner. Især på kontorer og arbejdspladser generelt vil det i alle de varme sommermåneder ofre et markant bedre arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives. Denne selvklæbende vinduesfolie er enkelt perfekt valg for at undgå uønskede blikke og alt for at beskytte jeres privatliv. Kan appliceres til vinduer, skillevæg eller andre glasoverflader.

 

På kontormiljøer bliver det vigtigt for at bevare lysindfaldet. I 3M Prestige serien findes en del solfilm, som ikke kan ses på glasset og dermed heller ikke ændre på lysindfaldet. Ligevis vil der heller ikke kunne ses nogen ændring på bygningens udseende eller i glassets struktur. Luxivision har detaljeret dokumentation på virkningen af sine varer og løsninger. Jeres mangeårige erfaring med vinduesfilm er Deres sikkerhed… Derfra evner du tegne på bagsiden af folien på den del af folien, folk alligevel skal strippe og smide ud.

Få et behageligt indeklima og oplagte medarbejdere – også når solen bager.

 

Dagen i kraft af var det faldet halvt af endda at jeg havde brugt en folie skraber og saft til at montere det som alternative normalt skal gøre ved andre producenter. Der var ligevis en meget ringe dig op vejledning om montagen. Visse solfilm rekvirerer større afstand til glaskant end øvrige. Normalvis er hvad 2-5 mm distance hele vejen om i kanten. Man kan forvente i den hensigt at solfilm på lodrette flader kan standse i helt op til 15 år. Ved horisontale flader som eksempelvis ovenlys, rytterlys, tagruder mm., vil holdbarheden være reduceret til ca.

 

Sikkerhedsfilm er temmelig brugt til splintsikring, både i fødevarer industrien og i diverse virksomheder ligesom sikring mod indbrudstyveri. Sikkerhedsfilm findes lagt i flere kvaliteter, lige fra simpel splintsikring til meget tyk folie som findes meget svær for at gennembryde. Fælles alt for alle folierne bliver at de er klare og nedsætter samtidig uv-strålingen kraftigt. Inden du sætter din vinduesfolie opad, skal vinduet bestå i helt rent. Førnævnte opløser nemlig sul og snavs, plus så er du sikker på, i den hensigt at folien kan hæfte ordentligt på vinduet.

 

 

 

Solfilm & Lavenergiruder

Solfilmen beskytter ruden plus da der findes UV beskyttelse mellem lagene, mindskes falmning af gardiner, gulve og inventar. Som nævnt tidligere, findes solfilm der bruges til private lejlighed en glasklar film, som derved langtfra kan ses på ruden og dermed ikke ændrer ved boligens udseende. Nogen husejer ønsker aldeles ikke at have nogle film der indehaver spejleffekt og altså anbefaler vi, for at man bruger solfilm i private hjem. Børnefamilierne og kæledyrene nyder godt af rudetoning på bilen, da man opnår snart 60% varmereduktion. Alternative undgår fx afblegning af interiøret plus samtidig undgår man direkte refleksioner fra solen i iPad’en. Børnene kan samtidig kigge direkte op i solen medmindre at føle sig blændet.

Med Solar Gard får du solfilm til bygninger og biler i markedets højeste kvalitet.

 

Solfilm er en fin og dog teknisk avanceret polyesterfolie hvad primært monteres udvendigt på ruden. Solfilmen forbedrer rudens evne til at reducere varmeindfaldet plus energien, som indløber fra solens stråler ind gennem vinduet og varmer lejligheden op. Samtidig minimerer solfilmen infrarøde stråler fra solen, tilsvarende giver den direkte strålevarme og opvarmer dermed heller langtfra inventar, gulve og karme mm. i samme grad.

Mest er der mæle om montering af og til folie med spejleffekt. En folie impliceret spejleffekt har nogle varmereduktion helt opad til 79% plus en kæmpe skyggeeffekt, som bidrager til et utroligt behageligt arbejdsmiljø. Derudover, ændrer det heller langtfra på boligens design ved montering bort solfilm, da som ikke er metal i filmen, plus derved ikke giver en spejleffekt. Solar Gard bygger videre på årtiers arbejde for at forsyne solbeskyttelses- og sikkerhedsfilmløsninger i særklasse.

Delagtig sikkerhedsfilm kan folk opgradere glasset plus sikre omgivelserne dersom ulykken skulle ske. Hvis glasset danner ituslået, vil sikkerhedsfilmen sikre at vinduet fortsat holder i fællesskab. Sikkerhedsfilm kan anvendes til mange usammenlignelige formål, hvor prop af glas bliver vigtigt – især for at undgå personskader. Det kan være på stadions, i skoler og børnehaver.

 

Mindre brug af klimaanlægget skal også, udover besparelse på driftsomkostningerne, sikre virksomheden en grønnere profil, da CO2-udledningen mindskes. Har været vores kulde plus passion siden nogen nye start i 2004. Retter ovenstående sorte prikkede område på dine bilruder.