Ejer du en iPhone? Så er det en rigtig god idé at sørge for optimal beskyttelse, så du ikke får uforudsete udgifter til reparationer eller måske en helt ny smartphone. Men hvordan passer du bedst på din telefon? Det får du tips til her.

Sæt beskyttelsesglas på skærmen

Uanset hvor forsigtig du er med din iPhone, kan du risikere, at den får skader eller helt går i stykker. Da langt de fleste af os er afhængige af vores smartphone, er det derfor særdeles vigtigt at passe på den med god beskyttelse. Der findes i dag et hav af iPhone tilbehør på markedet, så du let kan øge din mobils sikkerhed.

En af de skader, en iPhone ofte får, er en ødelagt skærm. Det er nemlig den skrøbeligste del af telefonen. For at undgå revner og ridser i glasset, er det en rigtig god idé at montere beskyttelsesglas på skærmen. Det ekstra lag plastik eller glas mindsker risikoen for, at skærmen bliver knust eller slår revner, hvis den falder på gulvet eller får slag. I stedet er det beskyttelsesglasset, der går i stykker, hvilket jo er at foretrække frem for et dyrt skærmskift.

Udover beskyttelse af glasset er skærmbeskyttelse også med til at forhindre støv i at samle sig på telefonen.

Brug et cover på bagsiden af din iPhone

De fleste, der ejer en iPhone, bruger også et cover. Det er nemlig med til at øge sikkerheden yderligere, da bagsiden bliver beskyttet mod skader fra fald og slag. Covers fås i mange forskellige materialer, bl.a. silikone og hård plastik, og det er vigtigt ikke blot at vælge et cover ud fra et flot design. Et cover skal nemlig også få telefonen til at ligge godt i hånden og give et godt greb, så du ikke taber den.

For maksimal sikkerhed kan du vælge at montere et cover med indbygget skærmbeskyttelse. På den måde er din iPhone sikret mod slag og skrammer på begge sider, og du behøver således ikke at anskaffe dig to separate produkter. Du kan naturligvis stadig ubesværet benytte dig af telefonens funktioner, knapper og stik. Forskellen er “bare”, at din iPhone er top beskyttet.