Et vitrineskab er et af de her klassiske møbler som aldrig kommer til at forsvinde fra boligindretningen. Helt faktuelt, så er det et skab med låger af glas, der primært bruges til opbevaring og fremvisning af genstande og effekter, såsom service, tallerkener, glas og lignende. FDB Møbler har en bred vifte af vitrineskabe, der passer perfekt til forskellige indretninger, da det er praktiske skabe, som har masser af opbevaringsplads og er stilfulde i deres udtryk.

 

Det er super nemt at finde en plads i hjemmet til et vitrineskab, men det kan være lidt sværere at få indholdet af vitrineskabet til at se godt ud. Her kan det være en god idé at søge lidt rundt på internettet, Pinterest, Google og Youtube for at finde inspiration til hvordan du kan udstille familiens bedste minder eller indrette med forskellige tallerkener, pyntegenstande og vaser. Med det rette valg af vitrineskab og en kreativ indretning kan du skabe et smukt og personligt udtryk i dit hjem. 

 

Et vitrineskab kan være en fantastisk måde at skabe et sammenhængende udtryk i hjemmet, hvor der er plads til skåle, kander, planter og andre dekorative genstande. Et vitrineskab både give overblik og skabe en hyggelig atmosfære i rummet og hos FDB Møbler har de et stort udvalg af vitrineskabe i forskellige størrelser og designs, som vil kunne passe ind i de fleste indretninger. Deres vitrineskabe er en del af en større serie af opbevaringsløsninger, som kan kombineres på kryds og tværs og hvis du først dykker ned i deres udvalg, så kan du bruge timevis på at bladre deres produkter igennem og fantasere om hvordan du kan bruge dem hjemme i dit hus eller lejlighed. 

 

Det er altid rart at have muligheden for at gemme nogle ting væk i sit hjem og her er et vitrineskab helt oplagt som løsning på dette problem. Det smarte ved et vitrineskab i sammenligning med et traditionelt skab, er at du kan fremhæve og udstille dine smukke genstande, mens at du kan gemme de lidt mere grimme og praktiske ting væk. Hvis du eksempelvis har et flot sølvtøj eller musselmalede tallerkener fra Royal Copenhagen, så er der sandsynligvis tale om ting, som du gerne vil vise frem. Derfor er flere af FDB Møblers vitrineskabe designet med både glaslåger, skuffer og skabslåger, så du kan bringe hjemmets spotlys på de ting du holder allermest af. Hvis du ikke er til glaslåger, kan du i stedet vælge et skab med låger af træ, hvor tingene kan blive gemt lidt mere væk.

 

En anden måde at skabe små private rum i vitrineskabet på er ved at sætte kasser, kurve og bokse ind i det og med den rigtige slags kurve, kan de blive en del af selve dekorationen inde i skabet. Der er mange butikker og webshops, som sælger små praktiske bokse og beholdere i et flot design, som både kan hjælpe til at organisere ting og fremhæve dem i et vitrineskab. 

 

Dekorativt tilbehør er som skabt til et vitrineskab og du behøver på ingen måde begrænse dig til bokse og beholder, da der nærmest ikke er nogen grænser for hvad du kan bruge til at indrette det. Værdien i skabet kommer virkelig til sin ret takket være glaslågerne, som er det element der får skabet til at adskille sig fra andre lignende opbevaringselementer. Du kan endda sætte ekstra fokus på dine ting i skabet ved at installere en integreret belysning og den kan du så videre kombinere med et loftspot, hvilket i høj grad vil fremhæve detaljerne i indretningen – uanset om der er tale om tallerkener, vaser, planter eller kasser.