Hunden er menneskets bedste ven, en frase de fleste har hørt en gang eller to. Er du også hundeelsker, så er du havnet på den helt rette artikel, her kan du nemlig blive klogere på menneskets bedst ven og samtidig kan du udvide din paratviden en lille smule. Hvem ved, måske du kan finde samtalen til næste gæstebesøg eller til arbejdspladsen i morgen? om end ikke andet, så kan du ihvertfald blive klogere på menneskets firbenede ven og det dyr, som størstedelen af den danske befolkning har som kæledyr. Lyder det interessant og som noget for dig? så kan du med fordel læse videre, og i løbet af de næste par afsnit, blive klogere på familiens kæledyr. 

Hvalpestadiet – relevant info om de første år

Mange ser en hvalp og bliver med det samme tryllebundet, for nøj, hvor er de bare søde. Søde er de måske, men hårdt arbejde er det endnu mere. Det er i den første tid, hvor hvalpen skal lære de sociale spilleregler og hvor den skal finde ud af, hvordan den skal opføre sig. Derfor kræver denne lille søde skabning også meget mere tid end en ældre hund ville gøre. Det er i dette stadie, hvor de ikke er renlige og daglige uheld der skal rengøres, samt mange små ture vil blive en dagligdag for den nye hvalpeejer. Man kan også være uheldig og få en hvalp der får bidt tapet, trælister eller endda møbler i stykker, fordi den får tænder, er understimuleret eller ikke har nok eller det rette legetøj. Alt det her har du måske læst om eller hørt om før eller også er du måske mere interesseret i at vide, hvad der sker med hvalpen inden du får den hjem eller også har du bare en generel interesse i dens udvikling mere end i dens adfærd. 

Fra hvalp til ældre hund – hundens udvikling

Det er meget sjovt, at kunne følge de forskellige stadier, om end ikke andet er det måske lidt sjovt at vide mere om dem. Det kan for eksempel være, hvornår åbner hvalpe øjne? Hvalpe åbner nemlig ikke deres øjne lige når de bliver født, men hvornår gør de så? du kan med fordel klikke ind på linket og blive lidt klogere på hvalpe. Vidste du, at små racer har en større sandsynlighed for, at blive ældre end de store? Her kan du læse mere om verdens ældste hund og finde ud af, hvad race denne er. Du vil helt sikkert også på de to angivne sider, kunne finde en masse andet spændende og relevant info, som måske kan gøre dig en smule klogere på menneskets bedste ven. Du har via denne artikel fået det basale, så nu kan du med fordel udvide din viden lidt mere ved, at læse på de angivne links eller måske researche emnet noget mere. Det er ikke for sjovt, at man refererer til hunden som menneskets bedste ven og derfor er der også meget viden at hente om disse skønne kæledyr.