Som du nok ved, så er det vigtigt, at din virksomhed har en konto i en erhvervsbank, så du kan modtage og sende penge. Du har sandsynligvis allerede undersøgt noget af markedet og fundet ud af, at det kan være rimelig dyrt at få sådan en konto. Hvad gør man så? Man kigger efter alternativer.

 

Billige banker til erhverv

Erhvervsbanker findes der en række forskellige af i Danmark, men hvilken er den bedste erhvervsbank i Danmark? Det er svært at sige, fordi det afhænger af en række forskellige ting og parametre. Vi har dog et par idéer til, hvilken erhvervsbank, der kunne være den bedste for dig. Du har måske ikke hørt om dem, men de er meget billige, og du sparer derfor mange penge (potentielt).

 

Lunar

Lunar kender mange allerede, fordi de har rigtig mange annoncer online. Hvis du går ind på en hjemmeside om finans, så har de nok en reklame for Lunar et sted eller to. De prøver at få mange privatkunder, og det går også godt for dem. De er dog også begyndt at tage imod erhvervskunder med deres Lunar Business produkter. Disse produkter fås med gratis oprettelse, og du betaler et fast årligt gebyr eller abonnement – det er egentlig det samme.

 

Kort fortalt så har de to produkter, hvor begge er relativt billige. Det første produkt er til virksomheder, der kun har brug for én konto. Det andet er til dem, der har brug for flere konti og kort. Langt de fleste vælger den billigste løsning.

 

Dinero

Et af de gode regnskabsprogrammer Dinero har et samarbejde med Nykredit, hvor du kan få en billig konto til din virksomhed. Det kræver dog, at du anvender deres regnskabsprogram. Heldigvis er der meget god integration, så det giver meget god mening, at de kræver det. Har du Dinero Total, så får du faktisk gratis oprettelse og kontoen til kun 99 om måneden. Det er en af de billigste løsninger i Danmark.

 

Har du andre idéer til billige konti, så kan du komme med en kommentar under denne artikel. Vi forsøger at holde den opdateret, men tingene kan godt have ændret sig siden vi skrev denne artikel.