Gele negle er virkelig blevet populært i de sidste par år, og det er der mange gode grunde til. Du kan f.eks. få smukke, lange negle, der holder rigtig længe, meget længere end almindelig neglelak – og så kan du endda gøre det hele derhjemme. Det kræver selvfølgelig lidt træning og det rette udstyr, men der kan være mange penge at spare, hvis du selv lærer at lave gele negle derhjemme. Vi kommer her med vores bedste tips til, hvordan du kommer i gang med at lave gele negle.

Køb en startpakke

Når du skal i gang med gele negle, får du brug for lidt mere udstyr end bare en neglelak. Vi anbefaler derfor, at du køber Easy Peasy Gel Tips kit hos Kandii.dk, så du i første omgang har alt, hvad du skal bruge. Grunde til at vi anbefaler netop dette kit er fordi det uden tvivl er den nemmeste måde at lave gele negle på, især hvis du er nybegynder og gerne vil i gang hurtigt og se resultater endnu hurtigere. I dette kit får du alt, hvad du skal bruge til at komme i gang, bl.a. negletipperne, primer og bonder, gel, top coat, neglebåndsskubber, fil og negleolie. Faktisk skal du kun købe en hybridlampe også, og så er du klar til at komme i gang. Du kan så altid supplere op med Soak Off polish i dine yndlingsfarver, når du først har lært det basale.

Prøv dig frem

Når du køber en startpakke, får du ikke kun alt, hvad du skal bruge for at komme i gang. Du får også en grundig vejledning, der tager dig trin for trin igennem processen. Det er derfor vigtigt at du i første omgang bare prøver dig frem. Tænk ikke for meget over, hvor god eller dårlig du er, men følg vejledningen og test det hele af på dine negle. Du skal være opmærksom på, at øvelse gør mester også gælder her. Lad dig derfor ikke afskrække efter første gang, hvis det ikke bliver, som du gerne vil have det. Det kræver bare tid og øvelse at blive dygtig til at lave dine egne negle. Det skal nok komme, så længe du ikke giver op.

Tag på neglekursus

Hvis du er bedre til at lære, når du har hjælp ved hånden, så kan det være en idé at tage på et negle kursus. Det er en god investering i resten af din ”karriere” som negletekniker på dine egne negle. Her får du nemlig en grundig introduktion til hele processen, får gennemgået det hele fra A til Å og får mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Det kan give dig værdifuld viden, som kan hjælpe dig med at undgå alle nybegynder-fælderne og blive dygtigere og dygtigere hurtigere.