Når du køber en brugt computerskærm, så er det vigtigt at du tager nogle forholdsregler, for at sikre at du får en skærm i god kvalitet. Der er mange fordele ved at købe en brugt skærm, fordi du kan finde en skærm til en meget fordelagtig pris. Men det er stadigvæk vigtigt at du ved hvad du skal kigge efter. Her får du en guide til hvad du skal kigge efter, når du køber en brugt skærm.

Tjek størrelse og opløsning

Når du kigger på en brugt skærm, så skal du først og fremmest tjekke størrelsen og opløsningen. Størrelsen på en skærm er ofte angivet i tommer, og opløsningen er angivet i pixels. Du kan med fordel kigge efter en skærm med en størrelse på mindst 19 tommer, og en opløsning på mindst 1280 x 1024 pixels.

Tjek forbindelser

Når du køber en brugt skærm, så skal du også tjekke forbindelserne. De fleste skærme har to forskellige forbindelser, en DVI forbindelse og en VGA forbindelse. DVI forbindelsen giver den bedste billedkvalitet, så det er en fordel at finde en skærm med en DVI forbindelse.

Tjek billedet

Når du kigger på en brugt skærm, så skal du også tjekke billedet er på skærmen. Det er en fordel at finde en skærm med et godt oh skarpt billede, fordi det gør det nemmere at se detaljerne på skærmen. Du skal tjekke for blænding, farvegengivelse og kontrast. De fleste skærme har et godt billede, men det er stadigvæk en god idé at tjekke for blænding, farvegengivelse og kontrast, før du køber skærmen.

Tjek prisen

Når du køber en brugt skærm, så skal du også tjekke prisen. Du behøver ikke at købe den dyreste skærm, men det er ikke nødvendigvis den billigste skærm, der er den bedste. Du skal finde en skærm, der har en god pris, og som samtidig opfylder dine behov. Du kan køb skærme og monitors hos Grøn Computer, som har et stort udvalg af skærme og monitors, som du kan købe til en god pris. De har også meget andet genbrugt elektronik, som iPhones og computere, så der er mange muligheder for at finde en god computer til en god pris.

Konklusion

Når du køber en brugt skærm, så er det vigtigt at du tager nogle forholdsregler, for at sikre at du får en skærm i god kvalitet. Det er en fordel at købe en brugt skærm, fordi du kan finde en skærm til en meget fordelagtig pris.