Hvis din gamle skraber er ved at være slidt, eller du er træt at engangsskrabere, så kan det være du skulle prøve en safety razor. Det ville være lidt underligt at sige at det er en nyhed, safety razor har nemlig eksisteret i virkelig lang tid, men samtidig så har de gjort lidt af et comeback indenfor personlig pleje og barberings tilbehør. De er holdbare, effektive og bedre end engangsskrabere. Derfor er de et godt alternativ, og du kender nok allerede til det.

Safety razor er en gammel kending

Studser du måske lidt over hvad en safety razor overhovedet er så skal du ikke bekymre dig, du ved det nok allerede. Safety razor er nemlig bare den engelske betegnelse for en god gammeldags barberskraber. Som det indikerer er det simpelthen bare en betegnelse, der indikerer at du får en sikker barbering. Den slags skrabere har eksisterer siden 1903 da Gillette var de første til at introducere det system med barberblade placeret ved siden af hinanden. Siden er der selvfølgelig sket en masse på området, og med udbredelsen af elektricitet er den elektriske barbermaskine også blevet en konkurrent på området. Men der er en grund til at safety razor’en er blevet populær igen.

Hvorfor skifte til en safety razor?

Der er to hovedgrunde til at skifte til en safety razor. For det første så giver det dig en virkelig tæt barbering, uden at irritere din hud. For det andet så er det et holdbart valg. Det betyder at når du har fundet den rigtige skraber, så er det kun de nye razor blades der skal købes. En safety razor er nemlig lavet i stål, så den holder virkelig godt. En bonus til dette er at det dermed også bliver et ressourcebesparende valg. Derfor er mange sider med bæredygtigt tøj og interiør også begyndt at tilbyde safety razors, simpelthen fordi de er bedre på alle måder end engangsskrabere.