For mange mænd er det vigtigt, at de ejer et flot og godt ur. At gå med et dyrt ur signalerer ikke bare velstand, men også kontrol. Uret styrer tiden, og de der går med ur, er ofte associeret med kontrol over deres tid og liv. Samtidig er uret et af de få smykker, som mænd vælger at gå med. Selvom flere og flere dyrker herresmykker, er det fortsat almindeligt, at uret er det eneste pynt, som mange mænd vælger til.

Netop fordi mange mænd ikke går med mange smykker, men tillægger uret en stor værdi, er det blevet ganske almindeligt at se folk betale større summer for deres armbåndsur. Det kan få folk til at f.eks. investere i et dyrt Rolex ur. Men vidste du, at du for færre penge kan få et flot kvalitets-ur fra Rolex ”søstermærke” Tudor?

Mød Tudor uret

Når man taler om Tudor, er der egentligt tale om et ur fra Rolex søstervirksomhed. Og det er heldigvis til at få øje på i form af kvaliteten! For selvom Tudor ofte har et mere farverigt og lettere genkendeligt design, er kvaliteten stadig i top! Tidligere blev mange af de samme komponenter, som sad i Rolex urene, faktisk også brugt til at fremstille Tudor ure! I dag er det dog ikke længere tilfældet, men kvaliteten er stadig ekstremt høj. Derfor er uret betragtet som et stærkt alternativ til netop Rolex.

Nyt eller brugt?

Et af de store spørgsmål, når man skal anskaffe sig et luksus-ur, er hvorvidt man skal købe nyt eller brugt. Et nyt ur er naturligvis kun dit, og dit alene. Det har ikke været brugt og vil fremstå i perfekt stand.

Omvendt kan et brugt Tudor vise sig at være en fantastisk handel. Det kan det både fordi, at du kan få et topklassesur for en bedre pris, men også fordi det kan være en investering. I kraft af at mange af de tidligere modeller ikke længere bliver produceret, bliver efterspørgslen fra samlere større. Og i kraft af en stor efterspørgsel og færre ure på markedet, så stiger priserne. Derfor kan det vise sig at blive mange penge værd, hvis man køber et brugt Tudor og passer det godt.