Du har måske bemærket en Walton Ford plakat i den museumsbutik, du besøgte for nylig, eller måske på et instagram opslag om boligindretning og plakater. Det er et af de sjældne stykker, der er knyttet til museets samling og mission. Hvis du gerne vil lære mere om Walton Ford og hvorfor hans kunst plakater er blevet så populære så, læs videre. Vi har listet nogle af hans værker nedenfor. Læs videre for at se nærmere! Walton Ford maler monumentale, fortællende akvareller og undergraver traditionelle konventioner i naturhistorisk maleri. Han trækker på forskellige visuelle og skriftlige kilder til at fortolke de begivenheder, han skildrer. Han indskriver sine værker med marginale tekster, der ofte henviser til menneskets historie og dens skæringspunkt med naturen. Mange af disse malerier er tempereret af henvisninger til kolonialisme, udryddelse og de økologiske virkninger af antropocæn. Disse kunsteriske udtryk er alle rigtig gode på væggen i et hvert hjem som plakat. 

En Walton Ford plakat er en fantastisk gave! 

Ud over den naturlige verden skildrer Walton Ford menneskets historie og kultur gennem satire og politisk kommentar. Han bruger komplekse fortællinger, dikotomi og frastødning til at kommunikere sine ideer. Det surrealistiske og normale blandes problemfrit ind i et af de smukkeste kunstværker i verden. Hvis du leder efter en unik gave til dit hjem, kan en Walton Ford plakat være det perfekte valg.  Walton Ford er en amerikansk kunstner, der blander videnskab og historie for at udforske menneskets indvirkning på dyrelivet. Ford blev født i 1960 og dimitterede fra Rhode Island School of Design. Mens han oprindeligt havde til hensigt at blive filmskaber, skiftede han hurtigt til kunst og udnyttede sine historiefortællingsevner i store akvarelmalerier. Den naturlige verden har altid fascineret Ford, og hans malerier ligger i forlængelse af den fascination. Du finder hans malerier på plakater i mange forskellige hjem i dag, med de fascinerende og fængslende udtryk.