Tvivlen på egne evner har været en følgesvend i størstedelen af mit liv. Som barn led jeg under selvsikkerhedsproblemer, der påvirkede mig som voksen. Da jeg besluttede mig for at tage PRINCE2 Foundation-kurset hos Mentorix, begyndte jeg med en klump i halsen og tvivl i hjertet.

Mentorix blev min oase af læring og udvikling. Lærerne forstod ikke kun fagets kompleksitet, men også de personlige udfordringer, der kunne komme i vejen. Deres støtte og tålmodighed var afgørende for min rejse.

At tage skridtet ind i verden af PRINCE2 Foundation var skræmmende. Tvivlen på, om jeg kunne klare det, spøgte stadig i baghovedet. Barndommens selvsikkerhedsproblemer blev vækket til live. Men her var Mentorix, der gav mig værktøjerne til at konfrontere disse følelser og vokse ud over dem.

Kurset blev mere end blot en uddannelse i projektledelse. Det blev en personlig udfordring om at tro på mig selv. Gradvist begyndte jeg at se, at mine evner ikke var begrænset af mine tidligere usikkerheder. Jeg kunne tage ansvar, lede projekter og opnå det, jeg satte mig for.

Selv i dag kan tvivlen ind imellem dukke op. Men nu er den en påmindelse om, hvor langt jeg er kommet. Det er en påmindelse om, at jeg har kæmpet imod mine selvsikkerhedsproblemer og har fundet styrken til at opnå mine mål.

Min rejse med Mentorix.dk og PRINCE2 Foundation har ikke blot givet mig en certificering, men også et skub til at overvinde mine personlige barrierer. Jeg ser nu tilbage og ser, at tvivlen ikke behøver at være en hindring, men snarere en drivkraft til at bevise mig selv.

Så husk, uanset hvor meget tvivl der måtte være, så er det muligt at vokse ud over den og opnå det, du drømmer om.