Hvis dit barn har svært ved at få en god nats søvn, kan en førsteklasses tyngdedyne børn hjælpe. Disse dyner er designet til at skabe et beroligende og behageligt miljø, der vil tilskynde dit barn til at falde hurtigt i søvn og sove hele natten. Med en række forskellige farver og stilarter at vælge imellem er du sikker på at finde den perfekte tyngdedyne børn til dit barns behov. Og da de er fremstillet af materialer af høj kvalitet, kan du være sikker på, at de vil holde gennem mange søvnløse nætter.

Hvis dit barn er i stand til at løfte dynen selv, kan de bruge dynen uden problemer! Hvis du bruger en pude sammen med dynen, skal du sørge for, at puden ikke er for stor eller for lille til dit barn. Den skal være lige tilpas, så de kan hvile deres hoved behageligt på den. På den måde får dit barn den ultimative søvn natten lang.

En anden vigtig ting at huske på, når du bruger en tyngdedyne børn, er at sørge for, at dit barn ikke får det for varmt. Det kan du gøre ved at sørge for, at dynen ikke er for tyk, eller ved at bruge en tyndere dyne.

Når det kommer til en god nats søvn, er en tyngdedyne børn uovertruffen! De miljøvenlige glasperler øger vægten, hvilket resulterer i en mere afslappet og dybere søvn. Denne trykstimulering bruges ofte til at berolige personer med autisme eller sensoriske forstyrrelser, men fungerer lige så godt til barnet, der bare ønsker en bedre søvn!

Hvis dette lyder som noget for dig og dit barn, så finder du her den perfekte tyngdedyne til børn.

 

Derfor bør du vælge en tyngdedyne børn

Folk i alle aldre oplever mindre tankemylder, et roligere sind og dybere, mere afslappende søvn når de bruger deres Scandinavian tyngdedyne børn. Adskillige studier har desuden bevist at berøringstrykstimulering (som tyngdedynen benytter sig af) kan mindske uro og søvnproblemer.

Det bedste er, at du ikke behøver at lide af en dårlig søvn, for at kunne nyde godt af fordelene ved en tyngdedyne børn. Mange bruger deres Scandinavian tyngdedyne for at få en dybere og mere effektiv REM søvn – så de har øget hjernekapacitet, mindre uro og mere energi i hverdagen.

Fordelene ved en tyngdedyne børn kommer fra noget som kaldes den proprioceptive sans eller “dyb berøringstrykstimulering”. Vores hjerne sender konstant “spørgsmål” til kroppen omkring dets position i omgivelserne.

En tyngdedyne børn giver den proprioceptive sans feedback, som svarer på disse spørgsmål, hvilket tillader vores hjerne at slappe bedre af – perfekt for hjerner fyldt med tanker og spørgsmål, som ikke kan finde ro. Uanset alder kan I med fordel gøre brug af denne lækre dyne og opleve en mere behagelig nattesøvn.