8 tegn på, at dit forhold er skabt til at holde længe

 

Et forhold og et ægteskab er en kærlighedsrejse, og ligesom enhver anden rejse man er på, vil der altid være nogle udfordringer, men skal håndtere og takle. For de par der vælger at blive gift, er det blevet endnu mere fast at man nu skal på en spændende rejse sammen. Der er dog visse ting, du bør have i tankerne i fremtiden for at pleje og styrke jeres kærlighedsforhold. Når først vielsesringene er kommet på, og de endda er begyndt at blive slidte, er der 8 ting der danner et stærkt fundament for jeres forhold, for at i kan være sammen så lang tid som muligt, eller måske resten af jeres liv. Sørg for at forkæl hinanden en gang i mellem! Overrask din partner med smykker, blomster eller andre dejlige ting.

 

Sørg for at give hinanden plads og tid

 

Tid er det, der bygger dybde, tillid og ægte fælleskab for jeres forhold. Jo mere tid I ​​bruger sammen, jo tættere vil du og din partner være, og jo tryggere og mere integreret kan i også blive. Det er vigtigt at have så meget kvalitetstid med din partner, som muligt og vise at man hvertsætter hinanden ved at planlægge romantiske ting, dette kunne fx være en romantisk, hvor i virkelig kan få snakket sammen om alt mellem himmel og jord. Det er dog også vigtigt at man giver hinanden plads, så man hver i sær kan skabe sit eget og sit eget fælleskab. Sørg for at have en god balance, så du kan skabe tid til dig selv, andre venner og familie.

 

Det du skal gøre

 

Sørg for at fejre de særlige dage i har sammen såsom mærkedage, dette kan være den dag i blev kærester, gift eller måske først kys.

Planlæg en rolig og romantisk date Night, som I begge vil elske.

 

Det du ikke skal gøre

 

Lad ikke hver dag blive som alle andre dage, hvor man glemmer at lægge planer med sin partner.

Glem ikke, at kvalitetstid er et vigtigt kærlighedssprog i et godt forhold.

 

I har begge de samme mål i livet

 

At have samme eller ens mål igennem jeres partnerskab er alt afgørende for en lang levetid på jeres forhold. Det er vigtigt, så i begge har de samme mål så i kan hjælpe hinanden med at nå dem. Det kan være ekstra givende, når I opnår fælles mål sammen, dette kan være små som store mål. Selvfølgelig skal i hver i sær have jeres egne mål, men fælles mål kan være så givende for jeres forhold, og gode samtaleemner.

 

Det du skal gøre

 

Skriv en liste over de mål, i har sammen og hver for sig.

Sæt nogle benchmarkes for hvor i skal nå jeres mål.

Kommuniker jeres individuelle mål til hinanden.

 

Det i ikke skal gøre

 

Glem ikke at hjælpe din partner, med at nå ham eller hendes individuelle mål, det vil helt sikkert bare komme dig til gode i fremtiden at din partner har succes i livet.

Ignorer ikke røde flag, der kan komme frem, når du sammenligner jeres mål, få talt ud om en hver ting der måtte være.

 

Det vigtigste er at i støtter hinanden og er der for hinanden. På den måde kan i begge være den bedste udgave af sig selv i jeres fælles forhold.

 

Det i skal gøre

 

Opmuntre hinanden til at skabe og lære nye ting.

Gør sunde, forfriskende ting sammen som et par, som at tage på vandreture og lave sunde måltider.