De fleste af os ved, hvordan en vandpibe ser ud, men det er nok de færreste, der kender til alle de smådele, der udgør en fungerende pibe.

Der er nemlig mange dele, der skal samles på en helt bestemt måde, før det er muligt at producere røg og opnå det produkt, som vi alle har set andre prøve og måske endda har prøvet selv.

Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med at købe din egen pibe, så er det dog vigtigt, at du ved, hvordan delene hænger sammen. Ellers er der stor mulighed for en skuffende første oplevelse.

 

Vandpibens anatomi

Hvis vi starter fra bunden af, så har vi pibens vase. Denne skal indeholde vandet, der skal omdannes til røg under rygningen.

Vasen hænger sammen med stammen, som fastsættes ovenpå vasen. Denne er multifunktionel, da den både skal tillade røgen at transportere fra vasen, gennem stammen og derefter flyde ned i slangerne. Det er nemlig på stammen, at slangerne tilføjes.

Disse slanger sættes på en ventil, der stikker ud fra stammen. Her skal røgen altså kunne flyde fra vasen, til stammen og gennem slangen. I den anden ende af slangen tilknyttes et mundstykke, sådan du er klar til at suge.

Men inden røgen kan produceres, så mangler vi at nævne skålen, som tilføjes oppe på toppen af stammen. Kullet, der skal varme vandet i vasen op, placeres oven på og opvarmes. Kullets overflydende aske gribes hermed af skålen, sådan det ikke sviner.

Når du har disse dele, så har du basisudstyret til en vandpibe og du er klar til at ryge din foretrukne tobaksmag.

 

Din egen vandpibe

Hvis du ønsker at investere i din egen vandpibe, så kan du finde dit yndlingsdesign og købe her fra Vandpibesalg. Her kan du både købe basisudstyret, men også spendere på ekstra udstyr for at gøre din vandpibe oplevelse endnu bedre.

De er Danmarks største forhandler af vandpibeprodukter, tobak, slanger, hoveder, kul og tilbehør. Deres ambition er at være det bedste sted at shoppe efter vandpiber og dette reflekteres i kundeservicen.