Har man et bevægeligt arbejde vil en kontorstol uden ryglæn være foredelagtigt. Det kan være klinisk arbejde, laboratoriearbejde, tandlæge eller i en almen prakisk.En kontorstol som passer med arbejdets behov er med at til at forebygge smerter i nakke og ryggen. Disse stole er nemmere at rengøre, som er en fordel ved klinisk arbejde. Kontorstole uden ryglæn er blevet ret populære idag, både på klinikker men også som en almindelig kontorstol. I det følgende vil der blive set på fordele ved at sidde uden ryglæn. 

 

Fordele ved at sidde uden ryglæn

En kontorstol uden ryglæn støtter dig bedst muligt når du arbejder. Rovo Solo Stools Ergobalance mekanisme sørger for at tilte med dig når du bevæger dig frem og tilbage eller til siderne. Dette gør at du ikke anstrænger kroppen og opnår mere ergonomiske arbejdsstillinger. Med kliniske arbejde, er det ofte således at man sidder i bøjede stillinger. Her vil et ryglæn blot komme i vejen.  

 

En af de største synder et ryglæn medfører er inaktivitet. Man har en tendens til at synke ned i stolen og sidde i samme position. Sidder man i samme position gennem længere tid, udsætter man sig selv for smerter og ubehag i ryggen samt nakken. Rygmusklerne bruges ikke og bliver hermed svage. Fordelen uden ryglæn er at man ofte helt naturligt tvinges til at skifte siddestilling. Man stimulere rygmuslkerne og opnår hermed en stærkere muskulatur. Udover det bliver stole som anvendes til klinisk arbejde hurtigere snavset. Dette er ikke udfordringen med disse kontorstole, som fylder mindre og hermed mindre udsat for støv og snavs. De er også lettere at gøre rent, det er nemmere at komme til og mindre overflade.

 

God stol til kontoret

Valget af en god kontorstol til dit arbejde er vigtigt. Man bruger meget tid på at sidde i den og udsættes for anstrængende stillinger, hvor den rette kontorstol virkelig får lov at vise sit værd. Man er mere tilbøjgelig til at sidde med ret ryg på kontorstole uden ryglæn som forebygger spændinger. Man spare også plads med denne type stole. Mange bruger faktisk dem også til hjemmekontoret. Hvor de er lette at flytte rundt. Du kan samtidig arbejde hvor du vil i hjemmet, da den er let at tage med sig.