Hvordan arbejder en parterapeut i København?

En parterapeut kan hjælpe jer med at ændre den negative dynamik, som I sidder i. En professionel og uddannet terapeut fra København K vil hurtigt kunne se på hvilken måde og hvilket mønster, der er kendetegnet for at I ender ud i de problemer I har med f.eks misforstået kommunikation, og terapeuten vil også have et godt blik på, hvordan jeres destruktive dynamik vil kunne løses.

Man kan se en parterapeut som en slags translatør, som fortæller jer, hvad der sker imellem jer og hvorfor det sker. Her er det alfa og omega at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor parterapeuten sørger for en roligt og neutralt felt I kan være ærlige og tydelige i. Det er utrolig vigtigt at hverken den ene eller den anden partner ikke oplever at der er en alliance i rummet, hvor terapeuten f.eks “holder med” manden. Det kommer der intet godt ud af, og det er en af parterapeutens allervigtigste opgaver at kunne sætte sig i begge parters perspektiv og udvise en loyalitet i rummet, som begge kan være trygge ved og på den måde også f.eks lægge sit eget køn væk om man så må sige.

Et mønster der ofte går igen. Paradoksalt nok falder vi meget ofte for en partner, som på mange måder er anderledes end os selv. Og det kan til tider godt gøre, at vi har svært at ved læse og forstå vores partner. Det er ofte nogle forskellige som vi følte os tiltrukket af i starten af relationen. Gjorde den anden spændende og charmerende. Desværre kan disse sider på et senere tidspunkt virkelig spænde ben i parrelationen, når tingene ikke helt går så godt. I stedet bliver de irritationsmomenter og stopklodser.

Hvis I kan mærke at der er ting i jeres parforhold, som er begyndt at fylde på den negative måde, så er det et godt råd at søge professionel hjælp ved en parterapeut København