Parterapi København: Når kærlighedsrelationen ændrer sig

Vi ændrer os alle over tid. Det samme sker med parforholdet. Det ændrer sig også. Og par oplever desuden også at deres relation og positionering til hinanden skifter gennem de oplevelser og erfaringer – positive som negative – som vi har med hinanden. Det kan være kriser eller pludseligt opståede situationer i relation til familielivet, personlige helbredsmæssige tematikker, som alle fører til, at nu har vi en anden situation, som vi må tage hånd om.

Det fører ofte til misforstået kommunikation, hvor dialogen går skævt, og hvor vi egentlig bare synes, at vores partner er irriterende. Så kommer der fornærmelser, skænderier og vi glider væk fra hinanden. Til sidst lander det desværre i utroskab, alvorlig svigt eller en besættende og ødelæggende jalousi.

I disse svære perioder, kan det være godt at kontakte en parterapeut fra København, så I kan få en professionel forståelse af, hvad der sker og så I kan få støtte til at komme videre. En parterapeut kan hjælpe jer frem til en bedre kommunikation, en gensidigt empatisk forståelse, så I kan komme igennem den svære tid – sammen.

Andre gange kan det handle om dynamikken med voksne børn, hvor der også sker misforståelser inden for huset 4 vægge.

Hvor vi bliver såret over dens andens måde at være på. Igen er det en rigtig god ide at snakke med en familieterapeut, som kan redde trådene ud og give jer gode værktøjer, strategier, metoder og teknikker til at takle de vanskelige situationer, som altid opstår, når vi er sammen. 

Kontakt en parterapeut København i jeres område i København K, som kan give jer den rigtige støtte og hjælpe jer sammen igen. Finde nogle fælles aktiviteter, som I kan have sammen. Om det så er dans eller bowling. Bare det at mærke at min partner vælger mig til betyder rigtig meget i denne sammenhæng