Med ferien (og julen) lige rundt om hjørnet overvejer mange mennesker at købe en hvalp. Med ethvert køb er det vigtigt at lave research og forberede sig i god tid. I denne artikel får du nogle vigtige ting, du skal investere i, inden du køber en ny hvalp. Disse ting skal du købe:

Mad og vand-skåle:

Hvalpe skal have noget at spise og drikke af. Imens hunden er lille, behøver skålene ikke at være særlig store, for hunden skal ikke have store portioner mad, men der skal til gengæld altid være frisk vand tilgængelig for hunden.

Hundemad

Hunden skal naturligvis have noget at spise. Det er vigtigt, at det er special foder til hundehvalp, som ikke har en særlig stor mund, så selve hundemaden skal være i små portioner. Det er også vigtigt, at det er egnet til din hunderace, og at der er nyt højt indhold af proteiner, da det er med til at skabe en god vækst.

Legetøj

Hunde er ligesom børn, de skal underholdes og de vil gerne lege. Derfor er det vigtigt, at man køber noget forskellige legetøj til sin hund, så den kan aktiveres. Det kan være bolde, bidetov, tyggeben og andet sjovt aktivitetslegetøj.

Hundeseng

Din hund skal have en seng, hvor den kan være sig selv, og trække dig fra menneskerne. Det er også her, at den vil sove meget af dagen, og det skal gerne være her, at hunden kan føle sig tryg og sikker. Og det er også vigtigt, at man lærer sine børn, at man skal lade hunden være, når den ligger i dens kurv/seng.

Der findes flere forskellige hundesenge. De fås både runde, firkantede, i kasser og som enkelte madrasser. Se et bredt udvalg på denne side. Det er vigtigt, når du køber en hundeseng, at du også har hundens fuldvoksne størrelse i mente, så hvis du køber en lille, passende hundeseng, imens den er hvalp, så er det ikke sikkert, at den passer hunden om nogle måneder.

Halsbånd og sele

Hunden skal ud og luftes for at blive aktiveret både fysisk, men også mentalt. For at du kan komme ud at gå med din hvalp, skal den have en sele eller et halsbånd med sele. Det, du køber, imens hunden er hvalp, vil nok ikke passe hunden nogle måneder frem. Man skal også huske at anskaffe hunden et hundeskilt, som hunden skal bære på sig, fra den er 3 måneder gammel.