Når coronaepidemien forhåbentligt langt om længe sænker sine tunge parader, står adskillige værtshuse i Odense klar til at betjene tilbagevendende kunder efter en lang ventetid for begge parter. Her får du et kort overblik over, hvad du kan foretage dig på værtshuse i Odense, når tiden er inde. Ellers kan du altid tage et kig på http://odensebladet.dk/, hvor du kan følge med i, hvad der foregår i Odense i den kommende tid.

#1 Pool, billard og dart

Langt de fleste værtshuse i Odense tilbyder enten en omgang pool, billard eller dart i hyggelige rammer. Eksempelvis er en omgang værtshuspool for alle – både øvede og begyndere! Du behøver ikke være professionel for at kunne få en hyggelig aften over et poolbord eller foran en dartskrive. Der er derfor god mulighed for at hive alle dine venner med på et af Odenses mange charmerende værtshuse. Naturligvis har alle steder ikke plads til disse ting, men en god omgang gammeldags kortspil eller rafling med terninger har heller aldrig skadet nogen.

#2 Hyggelige brætspil

Er du ikke så meget til pool, billard eller dart, er der ligeledes masser af muligheder for at få en god dag eller aften omkring et sjovt brætspil. Der findes deciderede brætspilscaféer i Odense, der tilbyder et væld af forskellige spil, der kan benyttes mod et mindre beløb. Mange helt almindelige værtshuse har dog også et større eller mindre udvalg brætspil liggende, som frit kan benyttes. Ligger brætspillene ikke fremme, kan du altid spørge det flinke personale på værtshusene i Odense.

#3 Sport i lange baner

Du har måske lagt mærke til, at mange værthuse i Odense har et eller flere fjernsyn hængende rundt omkring? Det er der en rigtig god grund til. Der bliver nemlig vist sport de fleste steder. I stedet for at sidde derhjemme foran tv’et, kan du tage på et af Odenses værtshuse og se dagens fodboldkamp på storskærm med dine venner. Mange barer betegner også sig selv som netop sportsbarer, og der kan du yderligere finde kvalificeret personale. De står altid klar til en sludder omkring gårsdagens Premier League eller aftenens boksekamp. Mange finder også et fællesskab på disse sportsbarer og lærer dermed en masse nye mennesker at kende gennem ren interesse.

#4 God vin og lækker øl

Sidst men ikke mindst er der mange vinbarer og værtshuse i Odense, der specialiserer sig i god vin samt specialøl. Man behøver altså ikke nødvendigvis gå på restaurant eller café for at nyde et koldt glas rosé eller en god IPA. Disse steder har personale, der ved alt om deres produkter. Du kan derfor altid spørge personalet indtil deres udvalg, og de kan ligeså vejlede dig til at købe lige præcis det, som du har lyst til. Mange steder tilbyder også smagsprøver, inden du betaler for noget som helst. Forhåbentligt har dette givet dig mod på at bevæge dig ud i Odenses store udvalg af hyggelige værtshuse. De står i hvert fald klar til at tage imod dig, lige så snart genåbningen indtræder.