Hylder er en fantastisk måde at organisere og udstille dine ejendele på. De kan også tilføje et strejf af personlighed til ethvert rum. Hvis du er på udkig efter en ny hylde til dit hjem, er der et par ting, du bør være opmærksom på. Der findes nemlig mange svævehylder at vælge i mellem, men derfor skal hylden passe ind i din stil i hjemmet. Vær opmærksom på følgende:

Længden – Det første, du skal gøre, er at måle den vægplads, du har til rådighed. Dette vil hjælpe dig med at bestemme, hvor lang din hylde skal være. Hvis du gerne vil have, at hylden skal opbevare mange ting, skal den være lang, eller du kan vælge at sætte to hylder op ved siden af hinanden, eller forskudt for at skabe lidt spil.

Materialet – Der er forskellige materialer at vælge imellem: træ, metal, glas… Hvert materiale har sine egne egenskaber. Hvis du ønsker et rustikt look, skal du vælge træ. Hvis du ønsker noget mere moderne, er metal eller glas måske det rigtige valg for dig. Vælg det materiale, som du har i din hjem, hvis du kører meget i sort/hvid, kan du vælge en af disse farver, hvis du kører i træ, så sørg for at vælge den samme trætype.

Vægten – Det næste, du skal overveje er, hvor meget vægt hylden kan holde til. Hvad har du af planer at stille på hylden? Hvis det kun er lidt nips naps, billeder og souvenirs, så skal den ikke holde til så meget. Men hvis du har planer om, at der skal stå tunge pokaler, potteplanter eller andet tungt, så sørg for, at det er monteret korrekt i væggen. Du kan også overveje at vælge en hylde, der giver ekstra støtte.

Farvevalg – Dette er en vigtig detalje at tage hensyn til, hvis du ønsker, at hylden skal være et dekorativt element i dit hjem. Hvis den kun skal bruges til opbevaring, kan du bruge alle farver, men hvis du ønsker, at den skal skille sig ud, skal du sørge for, at den passer godt til resten af indretningen i dit hjem

Prisen – Når det gælder hylder, vil du opdage, at der er en bred vifte af priser. Det hele afhænger af hyldens kvalitet og materiale. Hvis du vil have noget billigt og muntert, skal du gå efter spånplader eller MDF. Disse materialer er ret tynde, men de er ideelle, hvis du er på et budget. Hvis du vil have noget mere solidt og holdbare, skal du bruge lidt mere. Men det er det værd, hvis du vil have, at din hylde skal holde

Nu, hvor du ved, hvad du skal kigge efter, kan du tage dig lidt tid til at kigge på de forskellige hylder, der findes. Sørg for at måle vægpladsen, inden du foretager et køb. Og glem ikke at tage hensyn til stilen i dit hjem og de ting, du ønsker at sætte på hylden. Med disse tips i baghovedet kan du være sikker på at finde de perfekte hængende hylder til dit hjem.