Find den perfekte stil med et slips

Er man på vej til gilde og ønsker at se skarp ud? Så kan svaret for en være et slips. vi forhandler et kæmpe udvalg af adskillge forskellige modeller af slips her finder man kæmpe slips, som en sjov onkel vil ønske eller tyndeslips til en som ønsker at se skarp ud hvis du skal ind til jobsamtale. Her vil man yderligere afslutte dit look med en slipsenål, som nemt og elegant holde styr på ens slips og gør at ens styling er lige i øjet.  

Skal du til jule tam tam med vennerne? 

En af de normale situationer man bruger slips er når man samles om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, her har vi den perfekte løsning til dig der ønsker med et anderledes juleslips. Her har vi et kæmpe udvalg af slips som passer lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med stærke motiver.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om du er studerende, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der virkelig vil gøre noget mere ud af dit outfit. Her kan det være smart at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så når man ejer et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er velovervejet og at ens viden på mode er til at se og kangive et godt indtryk overfor dine familie 

Brug for rådgivning 

Hos BalderClothes finder vi et enormt sortiment af slips i mange modeller. Her kan vi vejlede dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad som vil passe smart sammen. Vi har igennem en lang periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, som er værd at vide og hvad man skal tænke over, hvis man skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

Vi værdsætter kvalitet og du kan finde at mange af vores slips er lavet af silke, så det er let for dig at binde. Her ser man samtidig at vores slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så du er 100 % at slipset ej kommer til at være i vejen for dig eller være for meget. Med en slipsenål finder du en smart accessorie, der er nem for dig at bruge. Vores sortiment heraf er i guld og sølv, så den 100 % er synlig på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har tilføjet til sit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man skal ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål vil hjælpe dig, når de første par snaps er kommet indenbords. Den assistere en nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så slipset ej flyver ud til den ene side og derved får ens slips skævt. 

Et utal af farver 

Er du den festlige type, som holder af farver i din påklædning og har søgt efter et sted, hvor du kan købe slips i flere forskellige farver? Så bør man ej søge længere, BalderClothes har slips i mange farver og mønstre. Både med tern og med helt klassiske slips med en farve som er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved os og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig!