Ønsker du Blackpods? 

Hos Blackpods dk finder du et kæmpe katalog af Blackpods, blackpods dk er specialister inden for Bluetooth headset, og ved derfor hvad der er vigtigt, hvis man skal handle nye Blackpods. Noget af det essentielle du bør tage højde for er brugstiden, altså hvor meget tid man kan bruge på ens yndlingslydbog eller ens favorit track. Er man ude at gå en kort tur og vil lytte til lydbog på hele tiden er det fedt, at headsettet kan spille i så lang tid, som du regner med at være ude i naturen for at gå.  

Powerbank etui 

Flere nyere trådløst headset kommer i et etui, som er en lille æske, som du kan sætte sine Bluetooth høretelefoner i. Her hjælper etuiet en med at holde overblik over dit Bluetooth headset i og derved garanterer, at man ej mister den ene af dine pods. Etuiene kan samtidig bruges som batteri, så mens du ej hører til podcast, så oplader etuiet sine Blackpods og man vil kunne erfarer en bedre over all høretid, det er hvad blackpods dk vil kalde for intelligent. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth headset er en stor del af dagligdagen, da man tit bruger disse i din hverdag. Her tager du Blackpods frem hvis man skal vente på nogen eller sidder i bus trafik. Derfor er det vigtigt at man har ladet Bluetooth høretelefoner op, så du ikke behøver se ud i luften og ikke kan høre lydbog.  

Er du den friske type? 

Er du i fitnesscenteret og ofte opdager at der er et kabel i vejen, der forhindrer dig i for at du kan udføre ens træning rigtigt, så er trådløst headset den rette løsning til dig, da de ej har ledning og dermed garanterer dig at der ikke er noget, som forstyrrer en, så du kan fokusere på det, som er essentielt.  
Det er ikke udelukkende i sportens verden, at Bluetooth headset er dejlige, da de snildt kan anvendes i hjemmet, hvis man hænger tøj op fordi man kan benytte ens tid effektivt eller bare få det bedste ud af en irreterende opgave, som man skal udføre derhjemme og som en blot helst vil slippe for.  

Kan benyttes på jobbet 

Bluetooth pods kan anvendes, når man er på jobbet og skal føre opkald, da mange Bluetooth pods nu er med mikrofon, så man undgår for at skulle holde mobiltelefonen oppe ved øret. Så kan man nemlig bruge begge arme samtidig og kan hurtige håndtere en opgaver  

Vær foruden besvær 

Apple AirPods er ledningsfrie og herved slipper du det irretende ledningspinat, som man uden tvivl kan have med headsets, som har ledninger, der let kan blive krøllet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for bare at skulle høre til lydbog. Med Apple AirPods undgår du alt det besvær, som kan komme ved headsets der er med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet knække og herved gøre dine høretelfoner uanvendelige. Det kan du nemlig være foruden med Bluetooth høretelefoner 

Hos BlackPods dk ser du dit næste Blackpods.