Jeg var på vej i centeret med mine venner. Vi skulle ud at finde en masse ting til den rejse vi skal på. Vi har nemlig booket en rejse til Spanien, som vi skulle til om 2 dage. Vi havde alle pakket, men vi alle manglede stadig lidt før vi var helt klar til at tage af sted. Min ven manglede nogle solbriller, og lidt tøj. Det skulle være virkelig varmt dernede, så vi havde brug for nogle ting. Det skulle være over 30 grader. Jeg manglede mest tøj. Jeg havde virkelig brug for shorts og t-shirts. Det var så varmt dernede, så jeg kunne ikke rende rundt i lange bukser. Jeg fik heldigvis fundet en masse shorts, og t-shirts. Jeg fandt alt hvad jeg skulle bruge. Jeg fandt også nogle virkelig fede solbriller som jeg fik købt. Det hjalp virkelig, og nu var jeg sikker på at jeg var klar til rejsen. Men da jeg tager min telefon op af lommen, havde den ikke mere strøm. Det sket hverdag i denne uge. At den løber hurtigt tør for strøm. Det er så irriterende. Det løber hele tiden tør for strøm, når jeg er ude, og jeg har brug for den nogle gange. Jeg tror det batteriet som der er noget galt med. Men jeg var ikke helt sikker. Jeg tog den ned til fixphone.dk for at de ligesom kunne kigge på den, og se hvad problemet var. De sagde at det var batteriet der var problemet, og at det var blevet slidt. Det giver også mening siden jeg har haft min telefon i lang tid. Jeg valgte så at få det skiftet hos dem, og det klarede de hurtigt.  Jeg var nu klar til min tur i Spanien, uden at tænke på min telefon løber tør for strøm for hurtigt.