Derfor skal du arrangere et babyshower

Har du en god veninde eller et familiemedlem som er gravid? Så vil vedkommende med garanti sætte pris på at du arrangerer et babyshower for hende. Babyshowers er dog stadig en forholdsvis ny ting her i Danmark, så det er ikke sikkert at du føler at du ved hvad det kræver og indebærer, at arrangere et babyshower. Dette skal du dog ikke bekymre dig om, for vi har nemlig lavet en lille mini guide, til hvordan du arrangerer et babyshower for den kvinde i din omgangskreds, som snart skal til at føde.

Sådan arrangerer du et babyshower

Først og fremmest skal du have inviteret gæsterne til babyshoweret, samt lavet en aftale med den gravide om at mødes til frokost eller andet, der kan sikre at hun er til stede når babyshoweret skal afholdes. Dette gælder kun hvis der er tale om en overraskelse. Hvis den gravide er med inde over planlægningen, så er det en smule lettere. I begge tilfælde skal der inviteres gæster. Dette kan gøres ved et opkald eller en email, men det nemmeste vil dog altid være at oprette en begivenhed på Facebook som de inviterede kan melde sig til. Det gør det let og overskueligt at se hvem der kan komme, samt give relevante informationer.

Dette skal du huske til et babyshower

Når du skal arrangere et babyshower, er det vigtigt at have det helt rigtige babyshower pynt, samt forskellige former for snacks og kage, samt drikkelse. Derudover skal der købes forskellige former for pynt, som for eksempel forskellige dekorationer, balloner, og andet som kan være med til at understrege at der er tale om et babyshower. Man kan også koordinere sit pynt i farver, der passer til barnets køn. Det kommer dog an på om kønnet er blevet offentliggjort endnu. Hvis kønnet ikke er kendt, så kan det være en god idé at holde dekorationerne i neutrale farver. Det kan også være at den gravide vil udnytte begivenheden til at afsløre kønnet på sit barn. I sådan et tilfælde, er det vigtigt at man sørger for at få koordineret det hele med den gravide.