Tilføj tilbehør, der afspejler din personlighed

Hvad du vælger af tilbehør, kan gøre en stue virkelig personlig. Du kan tilføje ting som vaser, puder og lamper til rummet for at gøre det mere personligt. Du behøver ikke at bruge mange penge på dette tilbehør – faktisk kan du ofte finde fine ting i indretningsbutikker eller i genbrugsbutikker. Du kan sagtens mikse og matche ældre og brugte ting med nye og moderne ting. Du skal nemlig ikke være bange for at eksperimentere med din stil. På denne måde finder du frem til din egen personlige stil, og det kan mærkes, når man træder ind i en stue. Du ønsker ikke, at det skal føles som alle andres hjem, men snarere som din egen personlige hjem.

Tips til valg af en sofa til hjemmet Når du skal vælge en sofa til dit hjem, er det vigtigt at huske på stilen i dit hjem og sofaens funktion. Der er mange sofaer at vælge imellem, og derfor kan det godt blive en svære opgave at finde den rette til dig og dit hjem. Du ønsker nemlig ikke at tage en forhastet beslutning, når du skal vælge en ny sofa til hjemmet. Læs med i denne artikel, og få vores tips til valg af en ny sofa.

3 personers og 2 personers Man kan også få sofaer uden chaiselong, som typisk er noget man ser iblandt det ældre segment. Man skal tage forbehold for hvor meget plads man har, i forhold til om man skal vælge en 3 personers eller en 2 personers sofa. Mange kombinerer også de to forskellige muligheder, så det bliver en slags hjørnesofa, eller blot et par sofaer, der står over for hinanden i stuen. På denne måde, kan man nemmere snakke med sine gæster.

Opstilling Man skal overveje hvilken slags sofa man gerne vil have i sin stue, alt efter hvad der er plads til. Der findes mange forskellige opstillinger for sofaer, hvilket for eksempel kan være en chaiselongsofa, eller en hjørnesofa. Man kan også få 2- og 3-personers sofaer, som man kan opstille lidt mere efter eget behov. Det mest populære på markedet i dag, er helt klart chaiselongsofaer. Med en chaiselongsofa har man nemlig et sted at flyde ud, når man ser film, læser en bog eller spiller forskellige spil på sin tablet.

En velour sofa En trend der er at finde hos mange danske hjem, det er velour. Derfor kan du også få en sofa i velour. Det er meget moderne, og giver også en kedelig stue et løft. Velour kommer i mange spændende farver, og her kan du bl.a. vælge en farve som mørkegrøn eller mørkeblå til din nye sofa. Der er en masse flotte veloursofaer på markedet – både med chaiselong og som en hjørnesofa. Veloursofaer er ikke nær så svære at vedligeholde som en lædersofa, da materialet nemt kan rengøres. Du skal dog passe på med, at du ikke gør det rent med noget sæbe, hvor der er afblegning i. Det kan efterlade mærker på din velour sofa.

Se hele vores udvalg af sofaer her.