Pædagogik, Sundhed & Kreativitet

På PSK kan du blive afklaret om du har lyst og evner til at arbejde med mennesker. På værkstedet er du med til at planlægge og udføre aktiviteter ude af huset, både for børn i børnehaven, ældre på et plejehjem og andre relevante grupper. Derudover lægger vi vægt på det kreative, at vi har det rart og sjovt sammen, og der er god mulighed for selv at præge undervisningen med gode idéer.

PSK i Zoo

PSK har været på en dejlig tur i Zoo med vores søde venner fra Solskin og Aktivitetsforeningen

psk i zoo

Læs mere ...

Besøg af borgerne fra Aktivitetshuset

Aktivitetshuset-besoegPsk har haft et dejligt besøg af borgerne fra Aktivitetshuset. Vi kommer i aktiviteten hver tirsdag og hygger om de ældre borgere til glæde for os alle, unge som ældre.

Drageprojekt på PSK

Drageprojekt på PSKEn samarbejds øvelse der bl.a. fremmer færdigheder der kan bruges i arbejdet med børn og unge. Vi arbejdede i små grupper kreativitet på værkstedet med fremstilling af dragerne samt afprøvede de færdige drager på stranden. En skønne dag med høj sol og vind i håret, dragerne er udstillet i skolens indgangsparti.

Drivhus til PSK

IMG 6020

Træværkstedet har lavet et drivhus til Værkstedet for Pædagogik, Sundhed og Kreativitet.

Drivhuset blev leveret i sidste uge. Nu skal der bare sættes glas i, så PSK kan fylde det med tomater, agurker og krydderurter m.v.

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi