Åbent hus

pnuc_åben_hus.jpg

Torsdag den 1. november 2018 kl. 13-18 inviterer Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter traditionen tro alle interesserede indenfor på besøg.

Besøg ét eller flere af de syv værksteder, der holder til på matriklen lige ved Hanehoved station: Pædagogik, Sundhed & Kreativitet - Træ & Maler - Metal & Auto - Medie - Køkken – Musik - Producer. 

Alle værkstederne er åbne og fulde af aktivitet, og lærere og elever står klar til at vise rundt og svare på spørgsmål. I kantinen sørger køkkeneleverne for friskbrygget kaffe og te samt hjemmebagt kage og frisk frugt.

Praktiske uddannelser
Der er selvfølgelig også mulighed for at kigge ind til KUU-eleverne på Kombineret Ungdomsuddannelse, som er særligt målrettet de unge, der ønsker at gennemføre en kompetencegivende uddannelse. Skolens EGU-vejleder kan fortælle mere om den to-årige erhvervsgrunduddannelse, der er kompetencegivende og som har hovedvægten på praktik.

Skolen tilbyder også undervisning i dansk og matematik op til 9.- og 10. klassesniveau, og det er muligt af afslutte forløbet med en afgangseksamen.

Produktionsskolen er et tilbud til unge under 25 år, der endnu ikke har besluttet sig for en ungdomsuddannelse. Undervisningen er praktisk og foregår ude på værkstederne, hvor eleverne får en faglig viden og indsigt, der ruster dem til at beslutte deres egne uddannelses- og erhvervsvalg.

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi