Jeg har altid interesseret mig for salg. Da jeg var barn købte jeg slikposer, opdelte dem i mindre poser og solgte dem videre til mine søskende. Det blev ikke en branche jeg fortsatte i, og havde nok heller ikke forestillinger om at blive rig på det. Men siden da, har salg kun fanget min interesse endnu mere. Det er ikke så meget hvad jeg sælger, som er det vigtige, men mere hvor store beløber jeg kan hente ind. Jeg får et sus af at lukke en aftale, og især når det er til en god sum penge. I dag sidder jeg med drømmejobbet, og her får du min vej dertil.

 

Da jeg for et år siden begyndte at kigge efter nye potentielle job, synes jeg det kunne virke en smule uoverskueligt at gennemskue og sortere i de forskellige jobopslag. Jeg oprettede flere jobagenter på jobformidlingssider, opskrev mit CV i flere CV-databaser, kontaktede flere i mit netværk (bl.a. gennem de sociale medier) og kontaktede forskellige rekrutteringsbureauer.

 

Det lærte jeg

Det er sikkert meget forskelligt, hvordan man foretrækker at søge jobopslag, men for mit vedkommende var det bedste to ting. Jeg fik nemlig de bedste resultater ved at være opskrevet i forskellige CV-databaser og ved at kontakte rekrutteringsbureauer. Netop rekrutteringsbureauerne var min vej til drømmejobbet. Efter at have været i kontakt med rekrutteringsbureauet Dedikation, blev jeg nemlig kaldt til samtale hos dem. De have en stilling som de mente var et godt match til mig. Samtalen varede i 20 minutter, og der fik vi begge afklaret at der var et potentielt rigtigt godt match for alle parter. Derefter kom jeg til samtale ude hos virksomheden, og den samtale gik fantastisk. Dagen efter fik jeg tilbudt jobbet, og i dag sidder jeg derfor i drømmejobbet. Hele forløbet tog kun 6 uger, men jeg havde gerne ventet længere, hvis det havde været nødvendigt.