Produktionsskole Nordsjællands Uddannelsescenter

Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter er en skole med mange muligheder. Du kan få afprøvet en række fag og opnå faglige kompetencer. Det være sig inden for de traditionelle håndværksfag over det mere højteknologiske som it og film og tv til det kreative og musiske område. Undervisningen og opgaveløsningen vil være forbundet med en reel produktion der afsættes på markedsvilkår.

Der er ingen formelle krav for, at kunne starte på skolen udover at du har gennemført ni års skolegang. Vi forventer, at du har lyst til at starte på det værksted, som du vælger og at du udviser initiativ og engagement. Vi lægger vægt på ansvarlighed, samarbejde og kreativitet.

Christine Antorini på besøg på PNUC

Christine Antorini på besøg på PNUC

Tidligere undervisningsminister Christine Antorini (S) var i sidste uge på besøg for at hente input og inspiration forud for efterårets forhandlinger om den nye forberedende grunduddannelse (FGU). Antorini nåede rundt på alle værkstederne og udtrykte begejstring ikke blot for denne skole men for hele ideen med produktionsskolerne.
Se indslaget her: http://tvnordsjaelland.dk/#sec=2162&index=5

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi